Osteopathie Lindeman in Sint-Michielsgestel

De eerste 2 afspraken 50% korting. In maart, april en mei.

 

Bij Osteopathie Lindeman werken we doelgericht en gericht op de oorzaak. . Verbeteren daarmee uw vitaliteit en leef weer klachtenvrij. Osteopaat Remco Lindeman werkt samen met u aan een optimale bewegingsvrijheid.

De osteopaat kijkt verder

Heeft u bijvoorbeeld rugpijn, migraine, zwangerschapsproblemen, buikpijn, burn-out, gewrichtspijnen, een huilbaby of andere klachten? Deze klachten hebben vaak een verborgen oorzaak en met osteopathie werken we dan ook doelgericht aan deze onderliggende problematiek. Bij Osteopathie Lindeman hebben wij daar een passie voor! Elke individu is namelijk anders en elk persoon heeft zijn eigen onderliggende klachtenpatroon. De behandeling is u daarom op het lijf geschreven.

Osteopathie is een veilige en effectieve behandelmethode voor het oplossen van deze en tal van andere lichamelijke klachten. Wij osteopaten gebruiken onze handen om  beweeglijkheid van uw lichaamsweefsel te verbeteren. Op deze manier kan het lichaam tot genezing komen.

Wat maakt ons zo effectief?

Met meer dan 12 jaar ervaring als osteopaat is Remco Lindeman voornamelijk gespecialiseerd in de behandeling van baby’s, kinderen, zwangere vrouwen, chronische klachten en sporters. Binnen het team van de praktijk, die ook in Amsterdam gevestigd is, zijn er nog altijd korte lijntjes. Er is derhalve altijd de mogelijkheid om elkaar te consulteren bij ingewikkelde problematiek.
Verder werken we nauw samen met Fysio Sint Michielsgestel en The Local Gym in Sint-Michielsgestel waardoor er altijd een effectieve multi-disciplinaire opvolging van de revalidatie kan plaatsvinden.

Reviews van onze klanten

Locatie in Sint-Michielsgestel

Hoogstraat 30c
5271SW Sint Michielsgestel
(in praktijk Fysio Sint Michielsgestel)

Locaties in Amsterdam

Praktijk Amsterdam Zuid
-Rivierenbuurt

Rooseveltlaan 78
1078 NM Amsterdam

Praktijk Amsterdam Oost
-Watergraafsmeer

Hugo de Vrieslaan 3
1097 ED Amsterdam

Algemeen contact

+31 (0)202614199
info@osteopathielindeman.nl

Maak een afspraak

Maak een afspraak of neem contact op om een vraag te stellen