Chronische klachten

Artritis, chronische pijn, hoofpijn of rheuma

Voor de aanpak van chronische klachten bent u bij Osteopathie Lindeman aan het goede adres. Chronische klachten zijn klachten die langdurig aanwezig zijn of herhaaldelijk terugkeren. Ze gaan vaak gepaard met pijn, zwelling en bewegingsbeperking. Voorbeelden hiervan zijn artritisartrose, rheumatische aandoeningen, maar ook chronische rugpijn, langdurige nekpijn of hoofdpijn.

Analyse van het hele lichaam

Om chronische klachten te lijf te gaan vinden we het bij Osteopathie Lindeman belangrijk om niet alleen naar de plek van de pijn te kijken maar het hele lichaam te behandelen. Als osteopaten zijn we hierin namelijk gespecialiseerd. Spanning elders in het lichaam zal er vaak voor zorgen dat het lichaam niet goed herstelt en de ontstekingen elke keer weer terug komen. Een grondige analyse van top tot teen is dus essentieël voor een zo goed mogelijk resultaat. 

Oorzaak van ontstekingen

Bepaalde gebieden in het lichaam zorgen vaak voor problemen bij  chronische aandoeningen. Een disbalans van het immuunsysteem, het zenuwstelsel, de darmen, de nieren en de lever zorgen meestal voor de onstekingsreactie. Osteopaten behandelen de beweeglijkheid van deze orgenen door deze zachtjes te rekken, u te voorzien van de juiste voedingsadviezen en gerichte beweegadviezen. 

Osteopaat Nica Wesselink

Binnen de praktijk is osteopaat Nica Wesselink gespecialiseerd in de behandeling van chronische klachten. U kunt direct bij haar terecht voor vragen omtrent de behandeling. Ze is te bereiken via 020 26 141 99 of via osteopaatnica@gmail.com

Maak een afspraak

Maak een afspraak of nee contact op om een vraag te stellen