Osteopaat Maren

Een holistische benadering voor mijn patiënten

Mijn naam is Maren en ik ben afgestudeerd aan de International Academy of Osteopathy in Zeist. De uitgebreide kennis die ik als student osteopathie daar heb opgedaan én mijn ‘drive’ om constant bij te leren, maakt dat ik steeds betere zorg kan leveren en mijn behandelingen kan blijven verbeteren.

Als osteopaat geloof ik sterk in de kracht van een holistische benadering van gezondheidszorg. Dit houdt in dat ik niet alleen naar de symptomen van mijn patiënten kijk, maar ook naar de onderliggende oorzaken van hun klachten. Door het volledige plaatje in ogenschouw te nemen, kan ik een dieper inzicht krijgen in de gezondheidstoestand van mijn patiënten. Dit stelt me in staat om gerichte behandelplannen op te stellen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van die persoon.

Het behandelen van chronische klachten

Bij osteopathie draait het om het herstellen van de balans en mobiliteit in het lichaam. Voor chronische nekklachten betekent dit dat ik als osteopaat nauwkeurig de bewegingsbeperkingen, spanningen en verstoringen in het nekgebied zal evalueren.

Door middel van zachte en specifieke handmatige technieken, zoals manipulatie, mobilisatie en spierrelease, kan ik de normale beweging herstellen, spierspanning verminderen en de bloedtoevoer naar het gebied verbeteren.

Het behandelen van baby’s & kinderen

Een bijzondere passie van mij is het werken met kinderen en baby’s. Ik streef ernaar om de best mogelijke zorg te bieden. Het behandelen van kinderen speelt daarbij een grote rol, aangezien osteopathie op jonge leeftijd veel kan betekenen voor een gezond opgroeiend kind.

Vandaar dat ik ben begonnen met de kinderopleiding aan Phanta Rhei. Hier leer ik specifieke technieken en benaderingen. Mijn doel is om kinderen en baby’s een comfortabele en ondersteunende omgeving te bieden, waarin ze optimaal kunnen herstellen en gezond kunnen ontwikkelen.

Specialisme Osteopathie

Als osteopaat heb ik me gespecialiseerd in o.a.:

  • Baby’s
  • Bekken
  • Kinderen
  • Littekenbehandelingen
  • Long Covid
  • PDS
  • Schouder- en nekklachten
  • Tinitus
  • TMG & Whiplash

En ik spreek de talen Nederlands, Duits & Engels. Naast Nederlands sprekende patiënten, zijn ook Duits en Engelstalige patiënten van harte welkom!

Osteopaat Maren

Contact gegevens

+31 (0)20 26 141 99
info@osteopathielindeman.nl

Maak een afspraak

Maak een afspraak of nee contact op om een vraag te stellen