Osteopaat Remco Lindeman

International Academy of Osteopathy

Remco Lindeman voltooide de vierjarige voltijdse bacheloropleiding osteopathie aan de International Academy of Osteopathy (IAO) in Gent (België). Hij studeerde af in 2011 en behaalde de titel BSc (hons) Ost. Med. Het werd hem al snel duidelijk dat de mobiliteit van alle weefsels in het lichaam een uiterst belangrijk aspect van de gezondheid is. De combinatie van gedegen medische kennis, de holistische aanpak en de integratie van subtiele manuele technieken op de gehele mens overtuigde Remco van de kracht van osteopathie.

Embryologie en de behandeling voor kinderen en baby’s

Daarnaast volgde hij de tweejarige opleiding ‘geïntegreerde technieken’ van de heer Frank de Bakker. Een opleiding die teruggaat op de basisprincipes van de embryologie en uitermate geschikt is voor de behandeling van baby’s en kinderen. Osteopathie is bijzonder geschikt voor de behandeling van: Huilende baby’s, darmkrampen, voorkeurshoudingen, reflux of slecht slapen.

Sportopleiding

Na de basisopleiding in Gent bleef Remco zich via diverse bijscholingen steeds verbeteren. Remco volgt de permanente opleiding “sportosteopathie” in Gent bij Dr. Shafer. Deze behandelmethode is uitermate geschikt bij sportblessures en gewrichtsklachten, zoals knieblessures en schouderblessures.

Beroepsvereniging en register

Remco is geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO) en lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO).

Contact gegevens

+31 (0)20 26 141 99
info@osteopathielindeman.nl

Maak een afspraak

Maak een afspraak of nee contact op om een vraag te stellen