Nieuwe locatie in Sint-Michielsgestel

By februari 22, 2024Baby ostepaat, Nieuws, Sportosteopaat

Sinds enkele jaren woont Osteopaat Remco niet meer in Amsterdam en is daardoor zijn vleugels gaan uitspreiden in het Brabantse land. We zijn verheugd dat we per 1 maart onze derde locatie openen in Nederland. Te weten in Sint-Michielsgestel.

Locatie Sint Michielsgestel
Hoogstraat 30c
5271SW Sint Michielsgestel

We hebben een prachtige, net verbouwde plek gevonden in de praktijk van Fysio Sint Michielsgestel. Daar gaat hij met korte lijnen samen werken met teamgenoot en fysiotherapeut Lars van der Wende en de rest van zijn team van fysiotherapeuten.

Deze locatie zal in het begin zijn geopend op woensdag en vrijdag, waar u terecht kunt bij Osteopaat Remco Lindeman. Remco richt zich met zijn expertise op baby’s, sporters en chronische en onbegrepen klachten. De locatie van de praktijk is gemakkelijk te bereiken vanuit Den Bosch, Schijndel, Rosmalen en Vught. Parkeren is er gratis voor de deur.

U kunt uw afspraken gemakkelijk boeken op onze website via ‘Maak een afspraak’ of u kunt de praktijk bereiken via ons nieuwe telefoonnummer: 085 30 31 160.

Hopelijk zien we elkaar snel in de praktijk te Sint Michielsgestel.

Met gezonde groet
Team Osteopathie Lindeman