Osteopaat Marta

Een subtiele aanraking samen met een ruimdenkende houding

Dit is voor mij de manier waarop ik mijn dagelijks leven binnen en buiten de behandelkamer leid. Na mijn afstuderen in Rome, heb ik besloten om mijn carrière in het buitenland op te bouwen. Eerst Berlijn, dat mijn persoonlijkheid vormde tot een dynamisch en levendig persoon, en nu het bruisende Amsterdam.

Osteopathie biedt mij een vruchtbare voedingsbodem om me verder te ontwikkelen, en om anderen te ondersteunen bij het vinden van hun oorsprong en het zoeken naar gezondheid, in plaats van me te concentreren op de ziekte. Inclusiviteit, open communicatie en compassie zijn waarden die ik reflecteer op het partnerschap met de patiënt.

Expertise over de gezondheid van vrouwen

Ik streef ernaar om een veilige ruimte voor vrouwenzorg te creëren door middel van de verschillende momenten van het leven, met de nadruk op die kwesties die te vaak worden afgewezen of verkeerd begrepen, zoals:

  • Menstruatie problemen
  • Zwangerschapsklachten
  • Postpartum pijn
  • Menopauzale ongemakken

‘Ik beschouw alle elementen, fysiek, hormonaal, psychologisch en sociaal, die bijdragen aan de complexiteit van welzijn.’

Osteopathie bij postoperatieve klachten

Verminderde darmfunctie, littekens, verklevingen, buikpijn zijn slechts enkele van de oorzaken van ongemak na een operatie. Met viscerale osteopathie kunnen we werken aan houdingsoverbelasting, beperkingen van de mobiliteit van organen en de spanningen in de ruimte en structuren eromheen. Door dit te doen, kunnen we de affiliaties van de patiënten effectief verminderen.

Lichaam en geest als geheel

Ik bied een ruimte waar lichaam en geest zijn geïntegreerd. Het is algemeen bekend dat emoties fysieke ervaringen zijn en dat ze zich kunnen vertalen in chemische stimuli die het systeem activeren en soms hyper-activeren. Door dit bewustzijn regelmatig te verdiepen en verbanden te vinden, kunnen veel onverklaarde symptomen worden aangepast en verlicht.

Contact gegevens

+31 (0)20 26 141 99
info@osteopathielindeman.nl

Maak een afspraak

Maak een afspraak of nee contact op om een vraag te stellen