Zwanger en osteopathie

Twee lichamen in beweging

Osteopathie is een uitstekende behandeling als u zwanger bent. Tijdens de zwangerschap staat uw lichaam bol van lichamelijke veranderingen. Hormonale processen zorgen ervoor dat uw gewrichten weker worden en uw lichaamsgewicht toe neemt. De groeiende baby heeft plek nodig in de buik en dit gaat gepaard met vele veranderingen. Een zachte benadering met de handen zal zorgen voor een prettigere zwangerschap. Het lichaam van u en uw baby zal hierdoor meer in balans zijn en veel minder stress ervaren. 

Wetenschappelijk artikel over behandeling bij zwangerschap met osteopathie

Enkele lichaamsklachten die wij succesvol behandelen 

Positief effect op uw baby

De behandeling is tevens erg positief voor de groei van uw baby. Spanning bij de moeder kan ervoor zorgen dat de baby minder ruimte heeft in de baarmoeder en onder eerste stress komt te staat. Dit kan een nadelig effect hebben op de groei en ontwikkeling van uw kind. Het is dus altijd zinvol om u preventief te laten behandelen bij de osteopaat wanneer u zwanger bent.

Specialisatie binnen onze praktijk

Onze passie is om u een goede begeleiding tijdens uw zwangerschap te geven. Door snel een effectief te handelen kunnen klachten in een vroeg stadium al aangepakt worden. Een juiste balans tussen voeding, lichamelijke belasting en lichaamsflexibliteit zijn essentieel om zo fit mogelijk het geboorteproces in te gaan.
Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar het centraal telefoonnummer 020 2614199 of mail naar info@osteopathielindeman.nl.

Maak een afspraak

Maak een afspraak of nee contact op om een vraag te stellen