Behandeling

“Osteopaten zijn uitstekend geschoold in het herkennen van onderliggende ziektebeelden. U heeft geen verwijzing nodig om ons te consulteren.”

Hoe gaat het in z’n werk?

De eerste behandeling begint met een intakegesprek, de anamnese. Hiermee krijgen we inzicht in uw ziektegeschiedenis. Hierna volgt er een lichamelijk onderzoek. We zoeken naar spanning van het lichaamsweefsel, zoals spieren, gewrichten en het buikvlies. Uit de conclusies van het onderzoek maken we een plan en starten met de behandeling.

“De osteopaat zal uw lichaam holistisch behandelen. Handgrepen die de osteopaat toepast zijn doorgaands zacht en pijnloos”

“Een osteopathische behandeling is te ondergaan door iedereen met lichamelijke klachten. Ook baby’s, kinderen en zwangere vrouwen reageren bijzonder goed op deze therapie.”

Hoe snel resultaat met osteopathie?

Osteopathie werkt vaak snel. Bij de meeste klachten zal osteopathie binnen 3 tot 5 behandelingen een duidelijke verbetering geven. Klachten die al jaren bestaan hebben soms wat meer tijd nodig. Bij onvoldoende resultaat adviseren we om weer contact te zoeken met de huisarts of een andere hulpverlener.

Maak een afspraak

Maak een afspraak of nee contact op om een vraag te stellen