Osteopathie Lindeman in Amsterdam

Behandeling bij osteopathie Lindeman betekent betrouwbare zorg met als resultaat een optimale bewegingsvrijheid. Altijd binnen handbereik in Amsterdam.

Waarom naar de osteopaat?

Heeft u buikpijn, een burn-out, gewrichtspijnen, rugpijn, migraine, zwangerschapsproblemen, een huilbaby of andere klachten? Bij Osteopathie Lindeman bent u met deze klachten aan het juiste adres. Wij helpen u met veel enthousiasme om u weer fit en vitaal te voelen. Onze behandeling is u op het lijf geschreven. Osteopathie is een veilige en effectieve behandelmethode voor het oplossen van deze en tal van andere lichamelijke klachten. Onze osteopaten verbeteren de beweeglijkheid van uw lichaamsweefsel om de genezing te stimuleren. Als osteopaat gebruiken we hiervoor voornamelijk onze handen.

Wat maakt ons zo effectief?

De kliniek van Osteopathie Lindeman is gespecialiseerd in de behandeling van baby’s, kinderen, zwangere vrouwen, chronische klachten en sporters. De therapeuten bij Osteopathie Lindeman beschikken allen over een grondige kennis van anatomie, fysiologie, embryologie en neurologie. Iedere therapeut binnen onze praktijk heeft daarbij een eigen specialisme zodat de gezondheid van mensen van iedere leeftijdscategorie behandelt kan worden. Is uw klacht toch zo ingewikkeld dan zijn we altijd instaat elkaar te consulteren in ons wekelijks overleg. We houden van korte lijnen in onze praktijk.

Reviews van onze klanten

Drie praktijken in Amsterdam

 

Praktijk Amsterdam Zuid

Rooseveltlaan 78
1078 NM Amsterdam

Praktijk Amsterdam Centrum

Rooseveltlaan 78
1078 NM Amsterdam

Praktijk Diemen

Burgermeester van Tielenweg 24
1111 CW Diemen

Algemeen contact

+31 (0)202614199
info@osteopathielindeman.nl

Maak een afspraak

Maak een afspraak of neem contact op om een vraag te stellen