Bekkeninstabiliteit

Wat is belangrijk bij bekkeninstabiliteit?

Belangrijk is om een sterk zelfherstellend vermogen van het lichaam te hebben. Daarvoor is vitaliteit nodig. Een sterke vitaliteit is van vele zaken afhankelijk, zoals voeding, emoties en bewegingsvrijheid. Erg belangrijk is tevens een goede communicatie met het centraal zenuwstelsel. Via de N. Vagus staan de organen in verbinding met het centraal zenuwstelsel. Doordat de osteopaat blokkades ter hoogte van de n. Vagus behandelt zal de vitaliteit verbeteren zal het herstel verbeteren.

Hoe kan de stabiliteit verbeteren?

Blokkades in het lichaam kunnen ervoor zorgen dat bepaalde spiergroepen minder krachtig reageren. Wanneer we deze blokkades verhelpen zal de spierreactie vaak met verbluffend resultaat verbeteren. De spierwerking is van essentieel belang om de stabiliteit in de rug te verzorgen. Bekkeninstabiliteit gaat vaak same met andere klachten zoals stuitpijn, carpaal tunnel sydroom of misselijkheid. 

Wacht niet te lang!

Vrouwen hebben vaak al lange tijd last van bekkeninstabiliteit voordat ze een osteopaat consulteren. Wacht niet te lang. Het gevaar van chronische klachten ligt op de loer en de pijn kan veel stress geven. Hoe acuter het probleem, hoe sneller resultaat. Soms is het nodig om 1x per 3 maanden langs te komen om uw gezondheid optimaal te houden. Voor  vragen of het maken van een afspraak verwijs ik u graag door naar de contactpagina.

Maak een afspraak

Maak een afspraak of nee contact op om een vraag te stellen