Osteopaat Wiepke

Osteopathie: ‘A way of living’ voor Wiepke

Osteopathie is voor mij dé manier om mijn interesse en passie te combineren. Van jongs af aan heb ik mij al gefascineerd over de complexiteit van ons lichaam en daarnaast vind ik het ontzettend fijn om contact te hebben met mensen, te luisteren en te helpen.

Bij mij sta jij dan ook als persoon centraal en zullen we samen vanuit daar op zoek gaan naar de oorzaak van jouw klacht. Op deze manier bouwen we samen aan een duurzame vitaliteit en gezondheid.

College Sutherland

Wiepke heeft de 6 jarige opleiding aan College Sutherland gevolgd in Amsterdam. Deze school binnen de osteopathie staat bekend om de ontwikkeling van het voelen van dieper bindweefsel lagen. Op deze manier is Wiepke in staat diepere spanningslagen te voelen en behandelen.
Het heeft haar in staat gesteld om zich te ontwikkelen binnen de principes van de osteopathie: Holisme, zelfherstellend vermogen en biomechanica.

Holisme van lichaam en geest

Wat ik mooi vind aan osteopathie is dat het je meer kan geven dan het verhelpen van een klacht. Het kan ook meer bewustwording van je lichaam geven, wat voor mij een belangrijk aspect is. Juist omdat daarin vaak nog veel werk kan worden verricht.
Daarom houd ik mij in het dagelijks leven veel bezig met bewustwording en zelfontwikkeling en ga daarnaast graag naar de sportschool om fit en scherp te blijven.

Passie voor baby- en kinderosteopathie

Wiepke kunt u ook helpen bij de behandeling van uw baby of kind. De behandeling van uw huilbaby’s, reflux, krampen of een voorkeurshouding zijn allemaal in goede handen bij Wiepke.
Tegelijkertijd is ze ook erg geïnteresseerd in alles wat met het welzijn van kinderen te maken heeft, van hun voeding tot hun psychomotorische ontwikkeling. Omdat een osteopathische behandeling op elke levensstijl kan worden toegepast is Wiepke in staat om behandelingen te verzorgen vanaf de eerste weken van iemands leven tot op hoge leeftijd.

Contact gegevens

+31 (0)20 26 141 99
info@osteopathielindeman.nl

Maak een afspraak

Maak een afspraak of nee contact op om een vraag te stellen