Osteopaat Remco Lindeman

International Academy of Osteopathy

Remco Lindeman heeft de vierjarige fulltime bachelor opleiding osteopathie gevolgd aan de International Academy of Osteopathy (IAO) te Gent (Belgie). In 2011 studeerde hij hieraan af en verdiende daarmee de titel BSc (hons) Ost. Med. Het werd hem snel duidelijk dat de beweeglijkheid van alle weefsels in het lichaam een uiterst belangrijk aspect is voor de gezondheid. De combinatie van een grondige medische kennis, de holistischie benadering en en het integreren van de subtiele manuele technieken op de gehele mens, overtuigde Remco van de kracht van osteopathie.

Embryologie en de behandeling voor kinderen en baby’s

Verder heeft hij de tweejarige opleiding “geintegreerde technieken” gevolgd van Dhr Frank de Bakker. Een opleiding die teruggrijpt naar de grondbeginselen van de embryologie en uitermate geschikt is voor de behandeling van baby’s en kinderen. Osteopathie is met name erg geschikt bij de behandeling van: Huilbaby’sdarmkrampenvoorkeurshoudingenreflux of slecht slapen.

Sport Osteopathie

Na de basisopleiding in Gent is Remco zich middels diverse nascholingen blijven specificeren. Remco volgt de permanente opleiding “sport Osteopathie” in Gent van Dr. Shafer. Deze behandelmethode is uitermate geschikt voor sportblessures en gewrichtsklachten, zoals knieblessures en schouderblessures

Beroepsvereniging en register

Remco is geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO) en lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO).

Contact gegevens

+31 (0)20 26 141 99
info@osteopathielindeman.nl

Maak een afspraak

Maak een afspraak of nee contact op om een vraag te stellen