? Osteopathie Lindeman opent haar deuren in Diemen. Osteopaat Nica Wesselink zal er vanaf 1 april op maandag en woensdag werkzaam zijn in het SMC Diemen!??


Gratis kennismakingsgesprek in Diemen

?In april bieden wij u de mogelijkheid aan voor een gratis kennismakingsgesprek van 20 minuten aan om te kijken of osteopathie iets voor uw klachten kan betekenen. Voor het maken van een afspraak kunt u hiervoor uitsluitend bellen naar ons centraal telefoonnummer 020 26 141 99.

Osteopathie helpt je om fitter, ?️♂️sterker en gezonder te worden. Acute pijnen of chronische klachten worden snel, vakkundig en effectief verholpen door onze osteopaten. ?

Tijdens de behandeling gaan we opzoek naar bewegingsbeperkingen die het lichaam uit balans brengen. Dit doen we vooral met onze handen ?. We werken holistisch, want de oorzaak van een klacht manifesteert zich vaak elders in het lichaam. 

U kunt bij onze praktijk terecht met problemen in elke leeftijdscategorie. Baby’s vinden snel verlichting door de zachte handen van de osteopaat.
Kinderen ?? ontwikkelen zich sneller na enkele behandelsessie en volwassen ? herstellen vaak van hun langdurige pijnkwalen.

U kunt ons gemakkelijk bereiken via  020 26 141 99 voor het maken van een afspraak. We kunnen ook altijd even met u telefonisch overleggen of u met uw probleem bij ons op het juiste adres bent. ?